понеділок, 27 лютого 2017 р.

                              В гостях у сільського голови!


 Не важливо, хто ви є, де ви живете, неважливо, за яких обставин народилися, - у будь-якому випадку ви здатні покращити  це суспільство .                                                                              
                                                                                             Уїльям Хелемендеріс 

                                                                                               
  
27 лютого  я разом із учнями 9 класу  зустрілися з сільським головою  Білик Надією  Павлівною. Метою зустрічі  було ознайомлення учнів з реформою «Добровільне об’єднання територіальних громад».
Для людей існує адміністративно-територіальна система хоч і не надто комфортна, але проста і зрозуміла: село-сільрада-район-область.
Яку користь принесе ця реформа?-- основне питання, яке турбувало учнів. Адже багато молодих людей вважають, що ця  реформа  їх не стосується, а   до громадських справ не мають інтересу. 
Приємно відзначити, що Надія Павлівна доступно  ознайомила нас із деякими цифрами і напрацюваннями, із законодавчими аспектами даного питання. Розповіла, що спочатку необхідно зробити економічні розрахунки, гарантувати людям надання медичної та освітньої послуг і соціальний захист, провести широку інформаційну роботу- і тільки тоді проводити реформу.
У кожного з нас є свої проблеми, робота, особисте життя, але ми не повинні бути байдужими до суспільних проблем нашої місцевості. І зобов'язані взяти активну участь в обговоренні інновацій щодо об’єднання територіальних громад.
Дякуємо за  теплу зустріч та приємну атмосферу!


Немає коментарів:

Дописати коментар